Translate

fredag 26. juli 2013

Imperial India Pale Ale

Imperial India Pale Ale er et øl fra bryggeriet Renaissance i New Zealand og har en kosefaktor på 8,5%. Fargen på brygget er middels mørk og uklart. Aromaen har tydelig preg av hvete og humle med et hint av malt. Det er mye smak av brygget, men den er desvere  ikke serlig god.

Imperial India Pale Ale får 2 poeng.

Testet av Magnus, Ivan og Dan i Chicago 26. juli 2013.


Einstök Icelandic White Ale

Einstök Icelandic White Ale er et brygg fra Island og har en kosefaktor på 5,2%. Fargen på brygget er lys gul og grumsete. Det er lite aroma av brygget og smaken er heller ikke særlig kraftig men man kan ane en blanding av sur og søt fruktighet.

Einstök Icelandic White Ale får 4 poeng.

Testet av Magnus, Ivan og Dan i Chicago 26. juli 2013.

torsdag 25. juli 2013

Corona Familiar

Corona Familiar er et meksikansk brygg med en kosefaktor på 4,8%. Det er et lyst øl med en svak fruktig aroma. Det er veldig lite smak av brygget men det oppleves friskt og passer godt lesk rundt bassenget en varm sommerdag.

Corona Familiar får 4 poeng.

Testet av Magnus, Ivan og Dan i Chicago 25. juli 2013.

mandag 22. juli 2013

Lava

Lava er et øl fra det islandske bryggeriet Ölvisholt Brugghùs og har en kosefaktor på 9,4%. Det er et veldig mørkt øl som er ugjennomtrengelig av lys. Aromaen bærer kraftig preg av malt som er vel hardt brent. Smaken er overdøvende svidd og minner mye om svidd kreosot. Dette smaker lava og er et øl verken for kos, mat eller mengde.

Lava får 2 poeng.

Testet av Magnus og Ivan i Mankato, MI 23. juli 2013.

søndag 21. juli 2013

Caguama Especial

Caguama Especial er et øl fra El Salvador og har en kosefaktor på 4,6%. Det er et veldig lyst øl med en klar gul farge. det er ikke mye aroma av brygget men man kan ane en svak og litt syrlig fruktighet. Det er heller ikke mye smak av Caguama Especial men det kan godt gå litt mengder ved bassenget i sommervarmen.

Caguama Especial får 4 poeng.

Testet av Magnus og Ivan i Brookings, SD 21.juli 2013.

fredag 19. juli 2013

Stone IPA

Stone IPA er et amerikansk øl fra San Diego California og har en kosefaktor på 6,9%. Det er et litt under middels mørkt øl med en brunaktig farge. Aromaen er behagelig fruktig med tydelig IPA-preg fra humle. Smaken er som et behagelig mildt IPA med en god bitterhet.
Dette brygget går godt til kraftig mat, og man kan fort ta noen glass i lystig lag.

Stone IPA får 7 poeng.

Testet av Magnus og Ivan i Rapid City 19.juli 2013.

Imperial

Imperial er et øl fra Kosta Rika og har en kosefaktor på 4,6%. Det er et lyst øl med en klar gulaktig farge. Aromaen er fruktig og syrlig. Smaken er også fruktig men i stedet for syrlig blir det heller litt for søtt. Sødmen blir etterhvert for fremtredende og gjør at brygget blir vanskelig å drikke i lengden.

Imperial får 3 poeng.

Testet av Magnus og Ivan i Rapid City 19.juli 2013.

torsdag 18. juli 2013

Modelo Especial

Modelo Especial er et meksikansk øl med en kosefaktor på 4,4%. Det er et middels lyst øl med en klar og fin gulaktig farge. Aromaen er svakt fruktig med preg av humle. Det er ikke særlig mye smak av brygget men men kjenner litt fruktighet som kan bli i overkant syrlig.
Dette kan være et greit alternativ som lesk i varmen.

Modelo Especial får 4 poeng.

Testet av Magnus og Ivan i Rapid City 18. juli 2013.

Lagunitas IPA

Lagunitas IPA er amerikansk øl fra California og har en kosefaktor på 6,2%. Brygget har en middels mørk farge med et kobberaktig preg. Aromaen er fruktig og typisk IPA-aktig med en liten antydning av surhet. Smaken er mild til å være et IPA, men oppleves veldig friskt.
Dette er et fint øl mat og kos.

Lagunitas IPA får 6 poeng.

Testet av Magnus og Ivan i Rapid City 18. juli 2013.

mandag 15. juli 2013

Solvang Blue-Eyed Blonde

Solvang Blue-Eyed Blonde er et amerikansk brygg fra byen Solvang i California og har en kosefaktor på 5,2%. Fargen på brygget er gulaktig og en anelse uklar. Aromaen er svak, men man kan ane et svakt hint av hvete. Smaken er sur med et litt hvetepreg. Dette blir neppe noe favoritt.

Solvang Blue-Eyed Blonde får 3 poeng.

Testet av Magnus og Ivan i Jackson Hole 15.juli 2013.

Corona Light

Corona Light er et meksikansk øl med antatt kosefaktor på 4,2%. Det er et middels lyst brygg med en klar gulaktig farge. Aromaen ar svakt fruktig, og smaken er svakt fruktig med litt bitterhet. Ellers brygget litt vassent. Greit i varmen men ikke noe favoritt.

Corona Light får 4 poeng.

Testet av Magnus og Ivan i Jackson Hole 15.juli 2013.

søndag 14. juli 2013

Ass Kisser Double IPA

Ass Kisser Double IPA er et amerikansk øl fra San Jose i California og har en kosefaktor på 7,75%. Det er et middels mørkt øl med en brunaktig og litt uklar farge. Aromaen behagelig fruktig og frisk. Smaken er også fruktig med en bra bitterhet, men det som kunne blitt et bra øl blir litt tilbakesatt av alt for mye sødme. Sødmen gjør at dette brygget blir vanskelig å drikke i lengden.

Ass Kisser Double IPA får 4 poeng.

Testet av Magnus og Ivan i Ogden, UT 14. juli 2013

Ballast Point Amber Ale Calico

Ballast Point Amber Ale Calico er et amerikansk øl fra San Diego i California og har en kosefaktor på antatt 5,5%. Fargen på brygget er passe mørk amber og ser forlokkende ut. Aromaen er fruktig og har en antydning av gjær i seg. Smaken er fyldig med tydelig innslag av fruktighet og sødme som blir godt oppveid av en finfin bitterhet. Dette er et smakfullt øl som oppleves ganske friskt.

Ballast Point Amber Ale Calico får 6 poeng.

Testet av Magnus og Ivan i San Fransisco 10. juli 2013.

torsdag 4. juli 2013

Budwiser Black Crown

Budwiser Black Crown er et amerikansk øl med en kosefaktor på 6%. Fargen er midt i mellom lys og mørk og har en klar ølbrun farge. Aromaen av Black Crown er svak men man aner litt fruktighet og et snev av alkohol. Smaken blir også litt fruktig og alkoholen setter også et lite preg. Dette ølet må være skikkelig kalt for å kunne nytes.

Budwiser Black Crown får 3 poeng.

Tester av Magnus og Ivan i Williams AZ 4. Juli 2013

mandag 1. juli 2013

Adnams Ghost Ship

Adnams Ghost Ship er et engelsk brygg med en kosefaktor på 4,5%. Fargen på brygget er middels mørk med en klar og fin kobberaktig farge. Aromaen er fruktig og bitter, og smaken er som et pale ale skal være; fruktig med fin bitterhet.

Adnams Ghost Ship får 6 poeng.

Testet av Magnus og Ivan 1. juli 2013



Efes Unfiltered

Efes Unfiltered er nok et tyrkisk øl med en kosefaktor på 5%. Det er et lyst øl med en uklar gul farge som bærer preg av å være ufiltrert. Aromaen er svak med et lite hint av sitron. Det er ikke mye smak av Efes Unfiltered men det oppleves forholdsvis friskt.

Efes Unfiltered får 4 poeng.

Testet av Magnus og Ivan 1. juli 2013

Efes Mariachi

Efes Mariachi er et tyrkisk øl med en kosefaktor på 4,2%. Det er et lyst øl med en gulaktig farge og en svak fruktig aroma. Smaken er også svakt frukktig og minner veldig om utvannet lemonade. Dette minner mere om dårlig vassen saft en om øl.

Efes Mariachi får 2 poeng.

testet av Magnus og Ivan 1. juli 2013